Szállítás:

Lehetséges szállítási módok:

  • MP3 formátumban letöltés
  • CD-vásárlás fizikai formában:
  • Személyes átvétel
  • MPL futárszolgálat előre utalással
  • MPL csomagautomatába szállítás előre utalással
  • Postapontra küldés előre utalással

MP3 formátumban letöltés:

Az emailed és a beérkezett utalás után generálok neked egy kódot. Majd küldök neked egy letöltési linket, amelyre ha rákattintasz, megjelenik a CD a letöltési lehetőséggel. Ott a letöltésre kell kattintani és már fel is hozza a 3-3 meditációt, amit letölthetsz a laptopodra, vagy akár a telefonodra is. Ennek külön költsége nincs, a letöltés díjtalan.


Személyes átvétel:

Személyes átvételre Mosonmagyaróváron és Budapesten (V. kerület) van lehetőség.
Budapestre és Mosonmagyaróvárra hetente tudok szállítani, itt hétköznapokon 9:00-tól 16:00-ig lehet átvenni. Személyesen nem mindig vagyok jelen, ez egy iroda, ezért nem rugalmas az átvételi idő.
Személyes átvétel esetében az átvételkor tudsz készpénzben fizetni, vagy pedig választhatod az előre utalást is. A személyes átvétel díjtalan.


MPL futárszolgálat előre utalással:

A rendelt csomagokat MPL futárszolgálattal küldöm.
Olyan címet adj meg, ahol napközben valaki át tudja venni a csomagot (ha napközben nem vagy otthon, akkor jó megoldás lehet pl. a munkahely).

Szállítási idő (utalástól számítva): 3-8 munkanap.
Költsége: 1310 Ft


Postapontra küldés előre utalással:

A rendelt csomagokat MPL futárszolgálattal postapontra küldöm ebben az esetben.
A postapontokat itt tudod megnézni: https://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/
Szállítási idő (utalástól számítva): 3-8 munkanap. Költsége: 1090 Ft


MPL csomagautomatába szállítás előre utalással:

Az MPL Csomagautomatás szállításról itt tudsz tájékozódni: http://www.posta.hu/csomagautomata A nap 24 órájában át tudod venni a csomagodat az automatából, így ez a legrugalmasabb ilyen szempontból. A linken minden információt megtalálsz, hogy pontosan hogyan működik, hogy hol találhatóak a csomagautomaták, stb. Arra felhívnám a figyelmet, hogy a csomagautomatában csak 2 munkanapig őrzik a csomagokat (sms-ben értesítenek, ha odaért). Utána még 5 napig átveheted egy közeli postán (amiről szintén sms-ben értesítenek, hogy pontosan hol).

Szállítási idő (utalástól számítva): 3-8 munkanap. Költsége: 890 Ft
 


 

 

 

Garanciális feltételek:

Az oldalon található cd-k saját szellemi termékeim.

A portékáimat mindig körültekintően csomagolom, de ha valamilyen rajtam kívülálló ok miatt a csomagolás és ez által a munkám megsérül, kérlek, jelezd felém az átvételtől számított 5 napon belül emailban az info@angyalmagia.hu címen, és megoldjuk a problémát.

100% elégedettség-garancia:

Ha a megvásárolt termék mégsem nyerte el a tetszésedet, akkor 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól bármilyen indoklás és bizonyítás nélkül. Ilyen jellegű szándékodat jelezd nekem emailben az átvételtől számított 14 napon belül az info@angyalmagia.hu címen. Majd küld vissza nekem a használatlan terméket, és én visszafizetem a teljes vételárát (a postaköltség téged terhel). Én megköszönöm, hogy bizalmat szavaztál az AngyalMágia oldalnak és hálásan köszönöm, hogy kipróbáltad a terméket.

 

 

 

Hírlevél

E-mail:
Név: