ANGYALI KÖZVETÍTÉS, TANÁCSADÁS

Dr. Vágyi Ferenc Róbert spirituális tanítóval

Érzelmek Örvényében, Lélekzet Ház, AngyalterápiaAz Angyalok közöttünk és velünk vannak! Szinte mindegyik nagy vallás elismeri az Angyalok létét. Én őket hívom segítségül a kezelés során. Először energetikai védelmet kérek számunkra, majd egy rövid Landolási gyakorlattal megérkezünk az „itt és most”-ba, közben tudatosítjuk a fizikai, gondolati, érzelmi, energetikai állapotunkat, létrehozzuk a külső és belső tudatosság állapotát. Egy rövid beszélgetés közben elmondod, hogy milyen problémádat szeretnéd megoldani.

 

Neked szól az Angyali közvetítés, ha:

  • ha megrekedt az életed,
  • ha elakadtál a munkahelyi előmenetelben,
  • ha összecsapnak a hullámok a fejed felett,
  • ha belefásultál az állandó napi  mókuskerékbe,
  • ha folyamatosan érzelmi viharok dúlnak benned,
  • ha mindenre azonnal ingerülten reagálsz,
  • ha tehernek érzed a gyerekeidet, vagy a párodat vagy a szüleidet

A tanácsadás során először Mihály Arkangyal révén egy erős, intenzív tisztítást végzek az aurádban.  Azt követően – bevonva Rafael Arkangyalt is –  egy csakratisztítást végzünk, majd a csakráidat feltöltjük gyógyító zöld fénnyel és harmonizáljuk. Ha a kérdéseid, problémáid megválaszolása igényli, akkor Angyalkártya olvasást is végzünk. Ha a legfőbb problémádra valamelyik Arkangyal tud segítséget nyújtani, akkor rövid meditációban meghívjuk őt és segítségét kérjük. Minden életterületnek van külön Arkangyala, így akár párkapcsolati, akár munkahelyi, akár egészségügyi, akár gyerekekkel vagy más életterületeddel kapcsolatos problémáid vannak, mindegyik Arkangyalt meg tudjuk hívni és a segítségét kérhetjük.  

Az Angyalok válasza a kérdéseidre mindig melegséggel töltik el szívedet, lelkedet. Hozzásegítenek, hogy a saját igazságod szerint éld az életed. A közvetítés ugyanakkor segít megteremteni a béke és harmónia állapotát is.

Ha úgy érzed, segíthetek, látogass meg, szeretettel várlak!

Időtartam:      1 óra
Ára:              20.000,- Ft

Jelentkezés, információ: Vágyi Ferenc Róbertnél a 06-20/9565708 telefonszámon vagy info@angyalmagia.hu címen.

Hírlevél

E-mail:
Név: