INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA

(Integrated Energy Therapy®)

KÖZÉPFOK
 

Vágyi Ferenc Róbert   IET® Mester-Oktatóval

 

Következő személyes tanfolyam:

Budapest, VI. Podmaniczky utca

Budapest, 2024. június 22. szombat

Előfeltétel: Alapfokú IET ® tanfolyam elvégzése

Létszám: max. 10 fő

 

 

 

 

Lesz egy beavatás középfokon is délelőtt, melynek hatására felerősödik érzékelőképességed, könnyebben tudsz kapcsolatot teremteni az angyalokkal és könnyebben tudod a lila angyali energiasugarat magad és mások javára felhasználni.

Az alapfokú tanfolyamon tanultakat kiegészítve az energetizálás és az integrálás közé beépítünk még két műveletet. Ezek a műveletek a következők: kioldás és kihúzás/elengedés.

Az energetizálás során fellazult energetikai szálakat kioldjuk, hogy könnyedén lehessen aztán eltávolítani ezeket. A kihúzással pedig ezeket az elavult, karmikus, olykor traumatikus energiamintázatokat eltávolítjuk a résztvevő energiamezejéből.  Majd a végén a kitörölt energiaminták helyére új, pozitív energiákat integrálunk.

Az alapfokú és a középfokú tanfolyam elvégzése után tudunk ún. Energiarendezést elvégezni.

Az Energiarendezés az energia anatómia és az ezzel összefüggő emberi energiamező sejtszinten található energiablokkjainak mély és hatékony tisztításához biztosít jó módszert.

Az Energiarendezés alkalmazható önmagunknak, más személy számára vagy távformában.

A középfokú tanfolyam díja: 50.000,- Ft.  Ismétlőknek: 25.000,- Ft. Az ár tartalmazza az oktatási jegyzetet, füzetet, tollat, terembérleti hozzájárulást, teát, aprósüteményt, illetve a The Center of Being  által kiállított hivatalos oklevelet is.

A tanfolyam Magyarországon nem minősül akkreditált képzésnek!

Információ és jelentkezés: info@angyalmagia.hu vagy a 0620/9565-708-as telefonszámon

Felnőttképzési szerződés megkötése kötelező! Ehhez a kért adatok megadása is kötelező!

Kiscsoportos tanfolyam! A jelentkezés csak visszaigazolással érvényes!

A tanfolyam konkrét helyszínéről, a fizetés módjáról, illetve a szerződéses tudnivalókról a jelentkezést visszaigazoló emailben küldök tájékoztatást.

Valósítsd meg az álmod Te is az IET segítségével!

"FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg."  (http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=iet)

 

Áldás

Vágyi Ferenc Róbert
IET® Mester-Oktató     

 

Hírlevél

E-mail:
Név: