ANGYALI FÉNYHOZÓK TÁBORA

AZ OROSZLÁNKAPU ENERGIÁJÁBAN

2024. augusztus 5-11. Pilis

 

Spirituális életmód-tanácsadókkal, jóga oktatókkal, meditációkkal, sétával a természetben

 

Következő tábor:

2024. augusztus 5-11. Pilis

 

 

 

 

 

A hatnapos tábor az Oroszlánkapu energiájának megéléséről szól elsősorban. A 6 nap alatt természetesen minden nap lesz háromszori étkezés (vegetáriánus is) és gyógyteákat is fogunk fogyasztani. A fizikai táplálék mellett lelki táplálékot is veszünk magunkhoz előadásokban, beszélgetésekben, kikapcsolódásban, meditációban és feltöltődünk energiával. A tábor végére tele leszünk életenergiával. Lesz szó egészséges életmódról fizikai, lelki, energetikai szinten, lesz szó a félelemről - szeretetről, naponta lesznek rövid meditációk (Stresszoldó, Megbocsátás, Csakratisztító, Hála, Angyalokkal való), rövid mozgásformák (meridiántorna, 5 tibeti jóga), séta a gyönyörű Pilisben, sok-sok pihenés, feltöltődés, öröm és nevetés.

Mindenki kap ajándékba egy 45 perces IET-kezelést, mellyel saját magán tapasztalhatja meg az ún. Integrált Energia Technika hatását. 

A tábor időtartama: 2024. augusztus 5. 17.00 órától 2024. augusztus 11. 10.30 óráig 

A táborba érkezés 2024. augusztus 5-én este 19 óráig történik, hiszen az előeste az ismerkedést, ráhangolódást segíti elő.

A részvételi díj: 95.000,- Ft. Ez a díj a következő költségeket foglalja magában: az 5 éjszaka szállást, az egészséges ivóvizet, a gyógyteákat, a programokat, jegyzetfüzetet, írószert.

A tábor részletes, konkrét programjáról az érdeklődőknek telefonon vagy levélben tudok információt küldeni.

Jelentkezés, információ: Vágyi Ferenc Róbertnél 06-20/9565708 számon vagy az info@angyalmagia.hu címen.

Kiscsoportos tábor, maximum 15 fővel! A jelentkezés csak visszaigazolással érvényes!

A tábor konkrét programjáról, a konkrét helyszínéről és a fizetés módjáról a jelentkezést visszaigazoló emailben küldök tájékoztatást.

 

Hírlevél

E-mail:
Név: